Newsroom

Read the latest news about Neovici and stay updated.

Neovici tecknar avtal med OKQ8

September 30, 2022
Det svenska fintech företaget Neovici har tecknat ett avtal avseende automation av fakturering med OKQ8, ett av de största energi-företagen i Sverige. Cosmoz, Neovici’s plattform för automatisering av finansiella processer, har redan bevisat sig inom fler områden och nått full automatisering enligt kundernas krav. Cosmoz hanterar årligen transaktioner för ett värde om 150 miljarder sek per år.

OKQ8 är ett av Sveriges största drivmedelsföretag och drivs av att tillsammans med medlemmar och kunder påverka hela samhällets omställning till en hållbar morgondag. I Sverige har OKQ8 743 butiker över hela landet och erbjuder produkter till industrier, sjöfart, verkstäder och lantbruk. OKQ8 satsar också stort på hållbar energiförsörjning med klimatsmarta elavtal, solpaneler och laddning för elbilar.

“Neovici är mycket stolt över att OKQ8 har valt vår realtids- och händelsedrivna automationsteknik. Detta kontrakt är strategiskt viktigt för Neovicis tillväxt inom energisektorn, säger Jan Berggren, VD för Neovici.

Med sin automationsplattform Cosmoz, hanterar Neovici finansautomation för 2300 dagligvaruhandlare och närbutiker samt för stora telekomföretag. Cosmoz minskar den operativa arbetsbelastningen med mer än 90 % inklusive betydande precisionsökning och nolltolerans för avvikelser.För ytterligare information, vänligen kontakta:
Jan Berggren
VD
+46 706 15 10 01
jan.berggren@neovici.com

Neovici tecknar avtal med OKQ8
September 30, 2022