Executive Assistant

Management
|
Full Time

Vill du arbeta i en självständig administrativ roll som erbjuder omväxlande och intressant arbete? Då är denna tjänst helt rätt för dig! Sök idag!

Dina arbetsuppgifter

Rollen som VD-assistent innebär att du kommer jobba en hel del med administration till VD såsom hantering av mejl, kalender och kontakter, resebokningar, praktiska förberedelser kring möten, ta minnesanteckningar och viss ekonomisk administration.

För att lyckas i rollen sätter vi också stor lämplighet vid dina personliga egenskaper. Vi ser att du som person är självständig, strukturerad, proaktiv samt har en förmåga att självständigt hantera formalia och förutse förberedelsearbete för olika moment. Detta då det är många kontaktytor och hela organisationen arbetar med god framförhållning. Då vissa perioder innebär mer arbete är det också viktigt att du är flexibel, stresstålig och har en god prioriteringsförmåga. Ingen dag är den andra lik och det finns stora chanser att gå vidare inom organisationen. Tjänsten kan även innefatta en del resor.

Om Neovici

Vi är ett FinTech bolag med huvudkontor i Gamla Stan och vi utvecklar en molntjänst (framförallt byggd på .Net teknik i Azure) för automatisering av finansiella flöden. Vi är just nu i en tillväxtfas där mycket spännande saker är på gång, bland annat en IPO (börsintroduktion) och en väldigt lovande framtid till mötes. Vi söker just nu efter någon som är riktigt duktig på problemlösning och  som vill vara med och ha en central roll i kommande tillväxtfas.

Vi har funnits länge, har stora kunder, god ekonomi och här finns alla fördelar som en start-up har (storleksordning, mentalitet, rörligt, kul, snabbt beslutsfattande, mycket självstyre) men inga av nackdelarna (osäker ekonomi, oklar framtid eller orealistisk workload). Vår snabba tillväxt gör vårt generösa optionsprogram enormt fördelaktigt och intressant. Vi erbjuder, förutom detta, stora möjligheter till kompetensutveckling, gemensamma frukostar, luncher och fika samt personalaktiviteter en gång i månaden.

Din profil

Krav:

  • God kommunikationsförmåga på svenska och engelska, i tal och skrift
  • Flera års arbetslivserfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
  • Erfarenhet av styrelsearbete och ledningsgrupp.
  • Gymnasieutbildning.
  • Flytande kunskap i svenska samt engelska tal och skrift.
  • Kunskap i Officepaketet/Google workspace etc.
  • Teknisk förståelse

Meriterande:

  • Eftergymnasial utbildning, gärna inom juridik eller IT.
  • Behärskar Spanska i tal och skrift

Vi ser fram emot din ansökan!